سفارش تبلیغ
صبا ویژن

انواع درب شیشه ای و اتوماتیک را بشناسیم…

 

انواع درب شیشه ای و اتوماتیک

 

انواع درب شیشه ای و اتوماتیک:

امروزه در بسیاری از ساختمان‌های تجاری و مسکونی درب شیشه‌ای دیده می شود. رایج شدن این نوع از درب ورودی به سبب امتیازات فراوان و زیبایی آن بوده که علاوه بر ایجاد عایق انرژی و صوت، باعث می شده که فضای آن سوی ساختمان از بیرون نیز دیده شود. این موضوع برای فروشگاه‌ها، ساختمان‌های تجاری، بیمارستان‌ها و حتی بسیاری از مجتمع‌های مسکونی یک مزیت محسوب می شود. در این مقاله قصد داریم درباره انواع درب شیشه‌ای و درب اتوماتیک شیشه‌ای، مزایا و کاربردهای آن‌ها صحبت کنیم و همچنین به معرفی انواع فریم درب شیشه‌ای موجود در بازار بپردازیم.

درب شیشه‌ای و انواع آن

درب‌های شیشه‌ای از اوایل قرن بیستم در ساختمان‌سازی‌های کلان آمریکا مورد استفاده قرار گرفتند و بر خلاف تصور برخی که استفاده از این نوع درب‌ها را در قسمت اوپراتور یا لابی ساختمان‌ها باعث کم شدن امنیت ساختمان می دانند، دلیل استفاده از درب شیشه‌ای از ابتدا ایجاد فضای امن تر در ساختمان با افزایش دید نگهبانان و جلوگیری از ایجاد نقطه کور در مکان‌های عمومی بود.

 

استفاده از شیشه به عنوان ویترین فروشگاه‌ها البته سابقه‌ای طولانی تر دارد اما درب شیشه‌ای و درب اتوماتیک شیشه‌ای در پنجاه سال اخیر توانسته اند جای خود را در بازار تثبیت کنند. درب شیشه‌ای متشکل از لنگه‌هایی از در است که جنس آن شیشه 10 میلیمتری است که یا در ریل و یا در فریم درب شیشه‌ای قرار می گیرد و به وسیله لولا یا سیستم‌های مخصوصی باز و بسته می شود. درب شیشه‌ای می تواند انواع مختلفی داشته باشد. انواع مختلفی مانند:

  • درب شیشه‌ای لولایی
  • درب شیشه‌ای کشویی
  • درب شیشه‌ای سکوریت
  • درب شیشه‌ای منحنی
  • درب شیشه‌ای طرح دار
  • و…

حتما بخوانید!  تولید کننده درب اتوماتیک شیشه ایی در غرب تهران

بیشترین کاربرد این نوع درب برای فروشگاه‌ها یا واحدهای تجاری‌ای است که مایل‌اند دید رهگذران به داخل مغازه شان تا سرحد توان بیشتر باشد و علاوه بر تمام شیشه‌ای بودن در ورودی و ویترین، از نورپردازی ویژه برای هرچه درخشان‌تر کردن مغازه شان استفاده می کنند. نصب درب شیشه‌ای امری تخصصی است که نیاز به تجربه و ابزارآلات مخصوص دارد و لذا اگر قصد خرید و نصب درب شیشه‌ای را دارید حتماً از افراد با تجربه کمک بخواهید.

درب شیشه ای کشویی با فرم چوب

درب شیشه‌ای کشویی با فریم طرح چوب

درب اتوماتیک شیشه‌ای و مزایای آن

یکی از انواع درب شیشه‌ای که خود انواع مختلفی دارد و امروزه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، درب اتوماتیک شیشه‌ای است. درب اتوماتیک از جمله درهایی است که هم در قسمت اپراتور یا لابی ساختمان و هم در فروشگاه‌های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و ساز و کار آن به صورت خودکار است. یعنی چه به صورت کشویی باشد و چه بهصورت اتوبوسی و یا تلسکوپی، در هر صورت با استفاده از یک سنسور حساس به حرکت و نور و به وسیله موتور حرکتی یا جک‌هایی که دارد، درب را به صورت اتوماتیک باز و بسته می کند.

درب اتوماتیک نیز مانند درب‌های شیشه‌ای معمولی نیاز به یک فریم دارند که غالباً از پروفیل‌های آلومینیوم یا استیل ساخته می شود و این فریم می تواند در رنگ‌ها و فرم‌های مختلفی مورد استفاده قرار بگیرد. انواع درب اتوماتیک شامل موارد زیر است:

حتما بخوانید!  درب اتوماتیک منحنی به شما کمک می کند!

که هر یک از این موارد از نظر فرم، شکل، شیوه باز و بسته شدن و کاربرد، با یکدیگر تفاوت دارند. مثلاً درب شیشه‌ای اتوماتیک گردان دارای 4 در با زاویه 90 درجه است که با سرعتی ثابت در قسمت ورودی ساختمان در حال گردش است و هر کسی می تواند از یکی از این فواصل عبور کند و به ساختمان وارد یا از آن خارج شود. از جمله مزایای درب شیشه‌ای اتوماتیک می توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • جلوگیری از هدر رفتن هوا
  • عایق انرژی و صوت
  • جلوگیری از شیوع بیماری‌های واگیر (مانند کرونا)
  • قابل استفاده در تمامی ساختمان‌ها با هر سبک معماری
  • کنترل زمانی رفت آمد
  • و…

درباره کنترل زمان رفت آمد باید بدانید که این درب‌ها با استفاده از ریموت قابل کنترل هستند و شما می توانید از یک ساعت خاص، درب را از یک سو (داخل به خارج یا بلعکس) مسدود بگردانید. همچنین می توان اینطور برنامه ریزی کرد که از سویی که تاریک می شود، درب نیز به صورت اتوماتیک مسدود گردد. همچنین در صورت بروز یک مشکل یا حاشیه یا سرقت می توان با استفاده از ریموت سریعاً درب را قفل کرد و مانع از خروج سارقین یا مزاحمین گردید.

شیشه ای

درب شیشه‌ای اتوماتیک

انواع فریم درب شیشه‌ای

اما درباره انواع فریم‌هایی که باید برای نصب و نگهداشتن انواع شیشه سیکوریت و درب شیشه‌ای مورد استفاده قرار بگیرند، می توان گفت که فریم‌ها به طور کلی یا از جنس آلیاژهای سبک آلومینیوم ساخته می شوند و یا از جنس استیل هستد. اصولاً برای نصب شیشه‌های سراسری بدون حرکت (ویترین) باید چارچوبی از این جنس فراهم باشد تا شیشه در درون آن قرار بگیرد و بعضی اوقات نیز ورقی از جنس آلومینیوم یا نوارهای پلاستیکی موسوم به پاسار در درون این فریم‌ها جا می گیرند تا از حرکت و لرزش اضافی شیشه خودداری کنند.

حتما بخوانید!  آسیبهای درب اتوماتیک - اطلاعات پایه ای که باید در مورد درب اتوماتیک بدانید...

بدین ترتیب فریم درب شیشه‌ای می تواند درب را از چهار طرف محاصره کرده و باعث افزایش مقاومت آن شود. در درب‌های اتوماتیک نیز از غالباً از فریم‌های استیل استفاده می شود که از نظر مقاومت و دوام، بهتر از فریم‌های آلومینیومی عمل می کنند.

فریم درب شیشه‌ای می تواند در ابعاد مختلف مورد استفاده قرار بگیرد که این ابعاد بسته به نیاز و ابعاد و وزن شیشه می تواند از 2 سانتی‌متر در عرض تا 15 سانتی متر متفاوت باشد و همچنین ارتفاع آن نیز می تواند از 5 سانتی متر تا 10 سانتی متر مختلف باشد. همچنین این فریم‌ها دارای رنگ بندی‌های مختلفی نیز هستند که در نوع استیل، تفاوت رنگ آن‌ها بخاطر تفاوت در آلیاژ به کار رفته است و قیمت آن نیز با همین احتساب می تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال در میان تمامی فریم‌های آلومینیومی و استیل، فریم استیل طلایی از همه فریم‌ها گران تر و البته از همه آن‌ها نیز زیباتر است.

انواع فریم درب شیشه ای در ابعاد مختلف

انواع فریم درب شیشه ای در ابعاد مختلف

منبع:

درب اتوماتیک شیشه ای